viernes, 20 de mayo de 2011

Vince- Arizona del Sud

Correu electrònic d'en Vince fent servir el nostre sistema d'optimització de bateries a Arizona del Sud. Va tenir molt d'èxit!

Bruce,

Fa dues setmanes vaig rebre una solicitud per fer un servei en el mercat Asiàtic a Phoenix. Aparentment, en els seus intents de posar en funcionament bateries d'un netejador de terra que funcionaven malament, va posar un nou conector en una de les noves bateries. La primera vegada que van posar en funcionament el netejador, el conector que no estava ben connectat va emetre una guspira i la bateria va explotar. La bona sort va ser que ningú va sortir afectat d'aquell incident.
Vaig canviar la bateria per una usada i recondicionada i després vaig desulfatar les altres bateries que tenien sis anys d'antiguitat. Les bateries del netejador ara carreguen en la meitat de temps i la màquina funciona millor que el propietari hagi experiementat abans. Ells miraven de evitat canviar les seves bateries, ara que saben que hi ha una manera millor que evitar canviar les seves bateries. El cap de ventes ha trucat avui per fer el servei d'un del les seves carretilles elevadores amb bateries de tracció.
Vince

No hay comentarios:

Publicar un comentario