lunes, 21 de febrero de 2011

Importància del manteniment de les bateries

Moltes vegades no donem la importància que es mereix a un bon manteniment. Aquest ens pot estalviar molts mals de cap si una persona experta en el tema ens detecta una fallada abans que passi i el pugui corregir. D'aquesta manera no hauran de fer reparacions, o aquestes seran menys costoses, ia més podem preveure les nostres inversions.

Quantes vegades ens ha passat que per no haber fet un bon manteniment d'algun dels nostres utencilis la vida s'ha vist molt disminuida o bé la reparació ens ha costat molt més cara que un simple programa de manteniment?

Per posar un exemple el cotxe és un vehicle de transport de persones si per exemple no fem un exàmen períodic de l'oli, la gasolina, les rodes, el canvi de marxes, etc...podria ser per que faltes d'oli i que el motor se'ns destruís completament. Però si nosaltres tenim la cura de portar-lo al mecànic ell diagnosticarà els possibles futurs errors que tindrà i corregir-los avanç que siguin un gran desàstre o una despesa molt gran per nosaltres. A més a més també hi entrà el factor de com tractem nosaltres mateixos el cotxe que farà que duri més temps o menys.

Aquesta similitud és igual de vàlida amb les bateries, si nosaltres ens deixem aconsellar per un expert en bateries ell sabrà exactament què li està passant a la bateria i perquè està fallant, o bé detectar errors prematurament perquè no falli avanç de temps i la seva vida s'allargui. També ens pot ajudar a saber com hem de fer servir la bateria o quins dispositius hem de fer servir perquè aquesta treballi amb les condicions òptimes que faran que no l'hagim de canviar prematurament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario